Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2016

Αναβολικά 2

Σαν 2ο θέμα για τα αναβολικά, θα πω για το πως φτιάχνουν μία θεραπεία οι περισσότεροι. 
Είχα γνωρίσει πριν 19 χρόνια έναν Μρ Γιούνιβερς που είχε έρθει στην Ελλάδα για 4 ημέρες από μία εταιρεία. Ήταν σε μία αθλητική έκθεση και εγώ πήγα την τελευταία ημέρα που ήταν για τους επαγγελματίες. Έτσι, δεν είχε πολύ κόσμο και είχα την ευκαιρία να μιλήσω αρκετά μαζί του. Μάλιστα ήταν και ένας γιατρός εκεί και είχαν μια συζήτηση επάνω στα φάρμακα. Το είχε ζητήσει σαν χάρη ο ιδιοκτήτης της εταιρείας που τον έφερε στην Ελλάδα. (Αυτό θα πει τύχη για μένα) Ήταν σαν σεμινάριο. Μας έλεγε πως φτιάχνουν μια θεραπεία με τον γιατρό του και πως αφήνουν το σώμα του πάντα να ξεκουραστεί. Πράγμα πολύ σημαντικό. Να πω εδώ ότι ζούσε στην Αγγλία και θαύμαζε τον γιατρό του Ντοριαν Γέιτς! Μας έλεγε, ότι το μυστικό του Ντοριαν, είναι ότι κάθε φορά που μπαίνει σε μια θεραπεία, έχει το κέρδος της 1ης φοράς. Δεν έχει αφήσει το σώμα του να "μπουχτίσει θα έλεγα εγώ, την κάθε ουσία και προσπαθεί να έχει κέρδος μακροπρόθεσμα και όχι ένα ΜΠΑΜ που κάνουν οι περισσότεροι εδώ στην Ελλάδα και μετά αλλάζουν ελάχιστα.
Με ρωτούσε Μάλιστα, γιατί οι Έλληνες αθλητές που είδε, είχαν τόση ταλαιπωρία στο πρόσωπό τους, πράγμα που τον έκανε να περιμένει εξωφρενική γράμμωση, αλλά όταν τους είδε στην σκηνή, είχαν την ίδια ταλαιπωρία και στο σώμα, χωρίς κάτι ιδιαίτερο. Μου είπε, το άθλημα είναι δύναμη, πρέπει να δείχνεις στη σκηνή δυνατός, όχι ετοιμοθάνατος.
Μας εξήγησε πως γίνεται η επιλογή των φαρμάκων που βάζει, με βάση εξετάσεων και δοκιμών.
*Δεν θα πω λεπτομέρειες ή γνώσεις πάνω στα φάρμακα, γιατί σκοπός μου είναι να σας δείξω την σκοτεινή πλευρά και όχι να δώσω πληροφορίες που μετά κάποιοι άσχετοι θα τις παρουσιάζουν σαν γνώσεις τους για να πουλάνε.
-Τα ίδια μου είχαν πει και άλλοι δύο αθλητές. Ο ένας ήταν μέσα στην 4αδα στο μρ Ολύμπια και ο άλλος επαγγελματίας που μόλις είχε πάρει την κάρτα του σε διεθνή αγώνα. (Δεν θέλω να αναφέρω ονόματα).
Όλοι, διάλεγαν με προσοχή τι θα βάλουν, μαζί με τον γιατρό τους πάντα, όχι τον προπονητή, το αναφέρω ξανά αυτό, με τον γιατρό τους πάντα, και ύστερα από εξετάσεις. Στις εξετάσεις έβλεπαν σε τι κατάσταση ήταν και με δοκιμές σε off season έβλεπαν ποιο φάρμακο δουλεύει καλά στο σώμα τους. Μάλιστα ένας μεγάλος αθλητής, μου είχε πει ότι από τα φάρμακα που κυκλοφορούν, έχω πχ 8 με 10 που δουλεύουν καλά για μένα, Βάζω μόνο αυτά, με εναλλαγές και πάντα σε μικρά χρονικά διαστήματα τον κάθε κύκλο, ώστε να μην συνηθίσει την ουσία το σώμα μου. Γιατί μετά τι θα κάνω; Είμαι επαγγελματίας και έχω μέλλον μπροστά μου. Ακόμα και οι δοσολογίες δεν ήταν μεγάλες σε σχέση με το επίπεδό του, γιατί έπρεπε να ανεβάζει την δόση μόνο όταν το σώμα του το απαιτούσε σαν νέα κατάσταση και όχι από μόνος του.
Μέχρι στιγμής βλέπετε ότι καμία σχέση δεν έχει με τους κύκλους που πουλάει ο καθένας μέσα σε ένα μαγαζάκι και που βασίζεται στο τι θέλει να σπρώξει στην αγορά και όχι με βάση το τι χρειάζεται το σώμα σας. Αν βάλουμε και το θέμα της γνησιότητας που είπα στο 1ο θέμα, καταλαβαίνετε σε τι φάση βρίσκεται ένας αθλητής που κάνει σωστά φαρμακοδιέγερση και που είσαστε εσείς. Μέσα στον κύκλο του κάθε Μήτσου που σας φτιάχνει την μαγική συνταγή, έχει ένα γνήσιο φάρμακο, ένα αντίγραφο και μία μαϊμού. Έτσι, έχει σίγουρο και το κέρδος του, αλλά και το ότι θα δείτε αποτέλεσμα.
Αν σας είχε δοκιμάσει ξεχωριστά κάποιες ουσίες, ώστε στην αρχή να ξεκινήσεις με μικρά κέρδη, αλλά να βλέπουμε και τι ταιριάζει σε σένα, αν ζητούσε συχνά ιατρικές εξετάσεις, ώστε να βλέπουμε πως επιδρά στο σώμα σου, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΚΏΤΙ όπως νομίζουν πολλοί, αλλά να δεις πως αλλάζει τον οργανισμό σου, πχ αιματοκρίτη, πόσο επηρέασε την τεστοστερόνη, κλπ
Έτσι σιγά σιγά θα βρεις τι κάνει για σένα και πως θα προχωρήσεις μετά στους αγώνες.
Και βέβαια, όλα αυτά αφού πρώτα έχεις δώσει το μάξιμουμ των φυσικών δυνατοτήτων σου, όχι για να πας από την αρχή με φάρμακα εκεί που θα μπορούσες και χωρίς. Γι'αυτό οι περισσότεροι δεν πιστεύετε ότι προπονώ φυσικά τους αθλητές μου. Και όλα αυτά, αφού δούμε ότι υπάρχει και το ταλέντο. Δεν μπορούν όλοι να γίνουν πρωταθλητές.
Έχω χάσει φίλους από κακή χρήση φαρμάκων. Οι έμποροι που τους έφτιαξαν τον κύκλο είναι αυτοί που θα πάτε να φτιάξουν και τον δικό σας.
Η επιλογή είναι δική σας.


.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου